De industriella golvsystemen såsom cementmosaik, massagolv/industribeläggningar, kännetecknas av slitstarka och lättstädade golv med hög termisk och kemisk resistens. Golven är hygieniska och lättstädade. Golven är dekorativa med en stor flexibilitet i valet av färger och struktur. Massagolv passar utmärkt på ytor som utsätts för tung och intensiv trafik, till exempel inom verkstadsindustrin, kemiindustrin, pappers- och massaindustrin, livsmedelsindustrin och fordonstillverkningsindustrin samt på lagerytor och i truckgångar.

De publika golvsystemen kännetecknas av dekorativa, lättstädade och slitstarka golvbeläggningar med god funktionalitet och en stor flexibilitet i valet av färger och struktur. Golven fortsätter att vara vackra även efter lång tid. Passar utmärkt på större öppna ytor med intensiv trafik; som i butiker, varuhus, restauranger, hotell, trädgårdscenters, väntsalar, foajéer och flygplatser.

bil

För bättre miljöer inom bilindustrin

Ge nytt liv åt din bilverkstad med en lättstädad, halkfri och kemikaliebeständig golvbeläggning…

Genom att markera och utmärka arbetsområden och gångvägar med beläggningar i olika färg och halkskydd blir verkstäderna säkrare och trevligare att vistas i.

TFS sortiment av fogfria, slitstarka, kemikalieresistenta, antistatiska, lättstädade och halkfria golvbeläggningar har utformats för att förbättra arbetsmiljön i verkstaden. Ni får renare, mer välvårdade och säkrare miljöer som kan förbättra arbetet i biltillverkningsanläggningar och verkstadslokaler.

flygplats2

För bättre flygplatsmiljöer

Flygplatser är portar till de stora världsmetropolerna och det är viktigt att de bidrar till en minnesvärd flygupplevelse – en upplevelse som börjar och slutar på golvnivå…

Fogfria terrazzobeläggningar, moderna dekorativa golvbeläggningar, beläggningar för parkeringsområden samt epoxibeläggningar för lite tuffare miljöer är några av de golvsystem som vi erbjuder flygplatssektorn.

rekreation

Dekorativa, lättstädade och slitstarka fogfria golv med god funktionalitet och en stor flexibilitet i valet av färger och struktur.

idrott2

Game, set och match – säkra och slitstarka golvbeläggningar i högsta divisionsklass. Lättstädade golv för korridorer och omklädningsrum.

parkeringshus

För bättre parkeringsmiljöer

Ge ett starkt första intryck av ditt parkeringshus genom att välja från vårt sortiment av slitstarka golvbeläggningar för parkeringshus i attraktiva färger och strukturer…

För ett säkrare och tryggare parkeringshus. Förutom att visuellt förbättra parkeringshus så erhålls en infärgad, vattentät och spricköverbryggande slityta med en utmärkt resistens mot spill av aggressiva kemikalier. Beläggningarna är estetiskt tilltalande – lyser upp mörka tråkiga parkeringsgarage.

Läs om Deckshield

varuhus

Dekorativa, lättstädade och slitstarka fogfria golv med god funktionalitet och en stor flexibilitet i valet av färger och struktur. Golvbeläggningar för entréer, butiker, gångar/korridorer, uppehållsrum samt för parkeringshusen.

För bättre storköksmiljöer

Golv i storkök utsätts dagligen för stora påfrestningar. Det är allt från temperaturchocker, fetter och vatten till slag, kemikalier och rullande hjul. Dag efter dag ska golvbeläggningen klara att stå mot slitaget samtidigt som höga krav ställs på halkskydd, städbarhet och utseende.

Våra fogfria storköksbeläggningar förhindrar sprickor och springor som kan förekomma i storkök, där smuts och bakterier kan ansamlas. Golvbeläggningarna ger mycket god resistens mot flera olika syror och socker och klarar av den rigorösa ångrengöringsteknik som används i industrikök. För att få ett optimalt skydd anpassas beläggningarna gällande exempelvis materialval, tjocklek och halkskydd.

Kontakta oss för rådgivning hur beläggningarna för storkök ska anpassas för speciellt utsatta områden som till exempel runt brunnar, under bänkar, vid stekbord eller kokkärl

Skärmavbild 2015-03-08 kl. 14.48.17

Gångstråk, Parkeringsplatser, rondeller, parker, gångbroar, Membrane till asfalt. Svart asfalt eller grå betong kan vara en praktisk och enkel lösning. Men speciellt vackert är det inte. Barrikade Steindekke är en attraktiv och slitstark naturstensbeläggning som kan läggas på alla typer av fasta underlag. Helt i linje med din personliga smak, för du har även här möjlighet att välja dina egna former och färgsammansättningar. Det visuella intrycket blir något helt annat än traditionella lösningar.

För bättre miljöer inom detaljhandeln

Förändra din detaljhandelsmiljö med våra moderna, dekorativa, lättstädade och slitstarka fogfria golv med god funktionalitet och en stor flexibilitet i valet av färger och struktur…

Butiksgolv är en av de största komponenterna i interiördesignen. Ett snyggt och modernt butiksgolv är en utmärkt plattform för att förhöja helhetsbilden och känslan av miljön. Genom att vara mer än något man bara går på kan ett golv lämna ett bestående intryck hos kunden – till och med uppmuntra dem att handla.

Fogfria terrazzobeläggningar, moderna golvbeläggningar, beläggningar för parkeringsområden, samt industrigolv är några av de golvprodukter som vi erbjuder inom detaljhandelssektorn. Våra fogfria golvbeläggningar kombinerar lättstädbarhet, hög slitstyrka och resistens mot repor och slitage med en mycket snygg design – detta för att ge ett butiksgolv som ser bra ut länge.

Mer information här. 

Tjockfilmsmålning/SL golv

ESD GOLV / Antistatiska golv / El avledande golv

För bättre hälso- och sjukvårdsmiljöer

Ett hygieniskt golvsystem är ett av sjukhusens verktyg för att bekämpa sjukdom och garantera en ren, bakteriefri och hälsosam miljö för både personal och patienter.

Allt från hygieniska golvbeläggningar i patientavdelningar och operationssalar till dekorativa golvbeläggningar som utmärker sig i apotek, foajéer och receptionsområden – vi har ett sortiment av golvbeläggningar som är anpassade efter behoven i den hektiska hälso- och sjukvårdssektorn.

Vi har dessutom ett specialiserat golvsystem med snabba härdningsegenskaper, Duracon®, utformat för att användas på sjukhus, kliniker eller mottagningar. Duracon® ersätter undermåliga golv med en snabb installation för att minimera avbrott i sjukhusarbetet och sjukvård med dygnetruntservice.

 

Golvsanering av vattenskaddor/mögel/limrester/flyttspackel/golvbeläggning

betonggjutning/flyttspackling/fallbyggnad

Dammbindning

Betongslipning/sanering

Betongpolering

Htc superfloor

Scanmaskin betongpolering

Betongkapning och installation av nya golvbrunnar

Shabby chick betong

Kontrastmarkering/textila stråk

Urkapning installation på befintligt underlag

För synskadade

Pool/poolbeklädnad

Golvbehandling som golvpolering – Betongslipning

Vi på TFS har mångårig kunskap av att slipa just betong golv (htc superfloor) och kan leverera just det kunden är ute efter. Om det gäller gamla ytor som skall fräschas upp med en betongslipning eller nya som vill ha en blank, lättstädad och miljövänligt alternativ. Vid behov av golvpoleringar tveka inte att kontakta ert närmaste TFS SWEDEN kontor.

• Lättstädat
• Modernt och elegant
• Oslagbar hållbarhet
• Miljövänligt
• Ekonomiskt

Trappor och Trappor

Vi arbetar även med trappor, trappnos och trappsteg.

Byte av befintlig samt nyinstallation och även försäljning av Kåbe-mattan.

Marknadens slitstarkaste akrylgolv

Det snabba fogfria golvet! Kan belastas redan 2 timmar efter installation!- det sparar tid och pengar!

Duracon®systemen består av ett komplett sortiment av golvbeläggningar för industrigolv och publik användning. Konstant utveckling och en strikt kvalitetskontroll garanterar att systemen är på en ständigt aktuell teknisk nivå. Duracon®systemen är uppbyggda av olika kompositioner av akrylplast, polymerer, additiv och filler som tillsammans formar en optimal kombination av styrka och smidighet i den färdiga beläggningen.