Stort urval av slitstarka Terazzogolv och cementmosaik

Terrazzo är en konststen som framställs av krossad marmor eller även av hårdbergarter och cement. Terazzo (även cementmosaik eller konstbetong) består av en gjuten cementpasta och något färgat material av sten. Ballasten är oftast marmor eller någon annan färgad stenart med en kornstorlek från cirka 5 mm och uppåt.

Vi satsar mycket på nära samarbete med våra kunder att utveckla deras ider till verklighet. Vårt mål är att installera mer än bara ett golv, vi vill installera ett konstverk som skall finnas till beskådan i århundraden.

mondeco

Mondeco Classic 

Vårt Mondéco sortiment består av fogfria, dekorativa och slitstarka golvbeläggningar.

Mondéco Classic är en dekorativ fogfri epoxibaserad terrazzo golvbeläggning med fillerblandning innehållande marmor. Skikttjocklek ca. .

Mixa en av Mondécos bindemedelskulörer och en av Mondéco Classics åtta fillerblandningarna och du får en unik golvbeläggning. För att se hela kulörsortimentet, se Mondéco Crystal systemdatablad.


mondeco2

Mondeco Exotic 

Mondéco Exotic är en fogfri epoxibaserad terrazzo golvbeläggning med fillerblandning innehållande kristall, infärgat glas och pärlemor. Skikttjocklek ca. .

Mixa en av Mondécos bindemedelskulörer och en av Mondéco Exotics sex fillerblandningarna och du får en unik golvbeläggning. För att se hela kulörsortimentet, se Mondéco Crystal.


mondeco3

Mondeco Earth 

Mondéco Earth är en fogfri epoxibaserad terrazzo golvbeläggning med fillerblandning innehållande granit och flinta. Skikttjocklek ca. .


mondeco4

Mondeco Crystal Ice

Mondéco Crystal är en exklusiv fogfri epoxibaserad terrazzo golvbeläggning med fillerblandning innehållande transparant kristallglas. Skikttjocklek ca. .