För renare inomhusmiljö

En klassisk vågformad entrématta med gummilameller och stomme i aluminium monterades ner i golvet. En entré matta är både effektiv och snygg i design.

Mattan är en kombination av skrapgaller och torkmatta i ett för inom- och utomhus bruk. De vågformade gummikurvorna böjs lätt från trycket av foten när man passerar mattan och fjädrar tillbaks med kraft när trycket minskar igen vilket görs att grus, sand, smuts och väta sveps bort från skorna bara genom att man går över mattan.

Inga torkrörelser med foten behövs. Smutsen som avlägsnas från skosulan faller ned genom de vågformade gummikurvorna och döljs. På så vis kan mattan behålla konstant avtorkningseffekt utan att se ostädad ut efter en lång tid.

Entrématta-TFS

TFS installerar inte bara golv, väggar och trappor, utan lägger även in olika typer av mattor, tex rullbar skrapmatta med förstärkt stomme för kundvagnar vit samt fluorescerande grön färg för att visa riktningar i mattan. Det finns en uppsjö med valmöjligheter av färger och kombinationer.

För mer information och rådgivning gällande golv och entrémattor, kontakta TFS. Vi ger er den bästa lösningen på en helhet för en renare och slitstark miljö.

Skriv gärna en recension på vårt Google Buisness, klicka här!

Kontakta TFS för mer information