Vi är Terrazzo Floorssytem – Din golvspecialist! 

Tänk golvbeläggning – tänk Terrazzo Floorsystem Sweden AB (TFS)

Hos oss går kreativitet och innovation hand i hand för att leverera förstklassiga golvbeläggningar.

I dag installerar Terrazzo Floorsystem Sweden AB bland annat Traditionell terrazzo, epoxy terrazzo, microcement, massagolv, epoxi-, akryl- och polyuretanbeläggningar. Detta gör Terrazzo Floorsystem till en komplettare leverantör av fogfria golv på marknaden. Terrazzo Floorsystem har en omfattande produktportfölj.

Vi utför även Htc Superfloor, golvpolering och betongslipning av befintliga golv samt renoveringar av befintliga Terrazzogolv. För oss är inget omöjligt!

Tillsammans har vi stor erfarenhet av branschen och är innovativa. Vi söker hela tiden nya lösningar för att utveckla branschen och vi står för något unikt. Vi är glada och positiva och inte främmande för några ideer.
Miljömedvetenhet, återvinningsbara förpackningar och VOC- fria produkter. Följer och överträffar standarden för golvbeläggningarnas egenskaper.

VI ERBJUDERSpecificering av golvbeläggningar
Tillhandahållande av golvbeläggningar, massagolv, akrylgolv, terrazzo, polyuretangolv, Cementmosaik, Epoxigolv.
Installation av golvbeläggningar


SPECIFICERING
Vi hjälper er med specifikationsprocessen för att säkerställa att ni får det lämpligaste golvet för er verksamhet
INSTALLATION
För att få en prisuppgift eller offert på golvinstallation av ett Terrazzo Floorsystem, vänligen kontakta oss på Info@tfssweden.se eller ring 0702-717279.
KVALITET
Vi levererar ett stort urval av slitstarka golvbeläggningar, bland annat fogfri terrazzo, industrigolv, parkeringshusbeläggningar och golvbeläggningar för publika miljöer
INNOVATION
Hos oss går kreativitet och innovation hand i hand för att leverera förstklassiga golvbeläggningar
2012 vann vi “Årets Nykomling” på Guldkvällen i Laholm. Vi installerade golv på fyra av Viking Cruises passagerarpråmar.