terrazzo terrazzo plattor tullhuset malmö

Tullhuset

Tullhuset i Malmö

Tullhuset vid Jörgen Kocksgatan byggdes 1931 för Tullförvaltningens räkning och är en tidstypisk byggnad som tillhör Stockholmskajens äldsta bevarade byggnader. Renoveringen har omfattat omläggning av tak, byte av fönster och ytterdörrar, installation av hiss och utrymningstrappa, nytt kök samt  nya ytskikt på alla plan.

TFS

Har renoverat terrazzo plattor i golv och trappor. Ytan slipas om och blir då som ny även efter flera decenniers användning. Trapporna kräver inte några miljöfarliga kemikalier vid rengöring.

TERRAZZO

Terrazzo är en konststen som framställs av krossad marmor eller även av hårdbergarter och cement. Terazzo (även cementmosaik eller konstbetong) består av en gjuten cementpasta och något färgat material av sten. Ballasten är oftast marmor eller någon annan färgad stenart med en kornstorlek från cirka 5 mm och uppåt.
Vi satsar mycket på nära samarbete med våra kunder att utveckla deras ider till verklighet. Vårt mål är att installera mer än bara ett golv, vi vill installera ett konstverk som skall finnas till beskådan i århundraden.

Genom sin slitstyrka är det ett utmärkt, lättstädat trappmaterial med lång livslängd.

För mer information kontakta TFS